Over Karin Nel

 

 

"Je kunt pas sturen als je vaart hebt. Veel bedrijven en organisaties blijven hangen in vergaderingen, eeuwigdurende besluitvorming en afstemming. Vaak is het beter om gewoon te beginnen en werkenderwijs te bepalen wat een goede route is. En daarnaast zorg ik altijd gelijk voor beweging. Mijn ingrediënten daarvoor zijn: doelgerichtheid, geen stress, veel lachen en pragmatisme."

In 1994 ben ik als bedrijfseconoom afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen met de afstudeerrichtingen marketing en financiering. 

Tijdens de studie heeft mijn afstudeerbegeleider (Prof. J.L. Bouma) mij omschreven als een tikkeltje eigenzinnig, ietwat nonchalant maar vooral uiterst effectief. Deze karaktertrekken komen me nog dagelijks van pas.

Na mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest bij veel bedrijven en organisaties, zowel in business to business als business to consumer. Ik heb ervaring met producten en diensten in grote, kleine, nationale en intenationale bedrijven.

Na ruim 13 jaar in loondienst heb ik besloten om de uidaging op te zoeken en als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Karin Nel interim & advies bestaat sinds 1 januari 2008.

Naast mijn werk ben een buitenmens die houdt van hardlopen, skieën, tennis en zeilen. Mijn passies zijn koken, eten en reizen.

 

Bekijk mijn cv op linkedIn

 

 

 

 

top