Referenties

"Karin is een veelzijdige en doortastende professional. Met haar no nonsens aanpak weet zij in korte tijd zaken helder te krijgen en in beweging te zetten. Zij houdt zich aan afspraken en zorgt ervoor dat doelstellingen worden gerealiseerd. Ik heb met veel plezier met haar samengewerkt en zou dat graag nog eens doen! "

Achmea Vitale

.................................................................

“Karin Nel is bij DELTA NV bijna 9 maanden mijn kamergenoot geweest. Karin was trekker van een belangrijk project waarbij haar USP: het vertalen van ICT-vaktaal in 'gewone mensentaal' van groot belang was. Karin is een nuchtere, pragmatische professional met een duidelijke mening over zaken in het algemeen en interimmanagement in het bijzonder.

Een gedreven en kleurrijke persoonlijkheid die veel energie brengt”.

Delta

 

 

 

“Karin heeft zich laten zien als een zeer daadkrachtige en creatieve manager Marketing en Communicatie en heeft een belangrijke rol gespeeld bij het ontwerp van het concept Ardyn Direct. Ik heb met zeer veel plezier met haar samengewerkt.”

“Een generalist die houd van uitdagingen die vragen om een stevige aanpak.”

Ardyn

..........................

“Een tikkeltje eigenzinnig, ietwat nonchalant maar uiterst effectief”.

J.L. Bouma

“Karin en ik werkten samen bij de VU. Daar heb ik haar leren kennen als een daadkrachtige collega die haar strategische visie goed weet om te zetten in concrete resultaten. Ze is recht door zee en haar gevoel voor humor maakt het bovendien prettig met haar samen te werken.” 

“Karin werd verantwoordelijk voor het project waarin wij participeerden. Ze is enorm gedreven, to-the-point met een heldere kijk op haar verantwoordelijkheden. Ze weet zaken voor elkaar te krijgen om de gestelde doelen te bereiken en mensen hiervoor te enthousiasmeren zonder de doelen van organisatie uit het oog te verliezen. Haar inzet en energie werken aanstekelijk.”

Vrije Universiteit

“Kan haar strategische visie goed omzetten in concrete resultaten met een heldere kijk op de verantwoordelijkheden.”

Axent

.................................................................

"Ik heb met zeer veel plezier samengewerkt met Karin. Zij is een zeer gedreven en vooral professionele collega. Standvastigheid en doelgerichtheid zijn woorden waarmee zij het best te beschrijven. Daarnaast is er bijna niets dat Karin niet weet. En wat het leukste aan Karin is toch eigenlijk wel dat je vreselijk met haar kan lachen en dat ze energie brengt op een afdeling!”

FBTO

 

 

 

   
top